Știrile zilei

BUZĂU: Impact între un TIR și o autoutilitară

Două accidente produse azi-dimineață pe DN 2B au avut drept cauză neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Carosabilul acoperit cu polei i-a pus mai întâi probleme unei șoferițe care a rămas în carcerată, pentru ca, la scurt timp, la intrarea în localitatea Bentu dinspre Gălbinași, să se producă un alt accident.

Din primele date, un buzoian în vârstă de aproximativ 25 de ani care se deplasa cu o autoutilitară din direcția Buzău către Brăila pe DN 2B, în afara localităţii Galbinaşi, nu a adaptat viteza de deplasare, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un TIR condus de un brăilean în vârstă de 45 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, care au fost transportați la spital. De asemenea, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță față de vehiculul de dinainte, un autoturism care circula în spatele autotirului a intrat în coliziune cu acesta, rezultând doar pagube materiale.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență sporită, să nu bruscheze comenzile autovehiculelor, să adapteze viteza la condițiile de drum și trafic și să nu se angajeze în efectuarea unor depășiri neregulamentare. Totodată, șoferii sunt sfătuiți să fie atenți la formarea poleiului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button