CulturăȘtirile zilei

BUZĂU: Începe „Săptămâna Teatrului Tânăr”

Șansă pentru tinerii actori români de a impresiona publicul din Buzău într-o stagiune specială dedicată lor. Este vorba de „Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment ajuns la ediția a șasea și care se desfășoară pana pe 16 noiembrie la Teatrul „George Ciprian” din Buzău. 

„Săptămâna Teatrului Tânăr” este un festival organizat pentru al șaselea an consecutiv de Teatrul „George Ciprian” Buzău. Până pe 16 noiembrie, actori tineri care activează la teatre independente din țară sunt protagoniștii unor spectacole de excepție.

Pentru tinerii actori români, „Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău poate constitui o rampă de lansare.

Un spectacol pe care buzoienii nu trebuie să îl rateze va avea loc marți seară. Este vorba despre piesa „Pescărușul”, de Cehov, în regia Taniei Filip. Totodată, pe tot parcursul săptămânii, vor fi puse spectacole ale Universității Naționale de Artă Teatrală București, Teatrului „George Ciprian” Buzău, Teatrului Mic din Capitală și Teatrului „I.L. Caragiale” din Ploiești.

Biletul de intrare la un spectacol din cadrul festivalului costă 25 de lei, pentru adulți, și 15 lei, pentru elevi. Tichetele pot fi procurate de la sediul Teatrului “George Ciprian” dar și online, accesând pagina de internet a instituției.

Organizatorii promit spectacole de teatru cu teme diferite, pentru toate vârstele și gusturile.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: