Știrile zilei

BUZĂU: Misteriosul caz al unei fete de 16 ani, ajunse la UPU cu o rană la cap

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Buzău au de rezolvat un caz cu multe semne de întrebare, produs aseară în cartierul Dorobanți. O adolescentă în vârstă de 16 ani a ajuns la UPU plină de sânge, cu o rană adâncă la cap, produsă de un obiect contondent.

  • Cum a început totul?

În jurul orei 21:45, o buzoiancă a sunat la 112 pentru a cere ajutorul, după ce nepoata ei în vârstă de 16 ani ar fi fost victima unei agresiuni produse în zona Liceului Teoretic „Alexandru Marghiloman” din Dorobanți. Conform datelor furnizate de IPJ Buzău, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au început munca operativă.

Datele preliminare au arătat că altercația s-ar fi produs între o adolescentă în vârstă de 16 ani, din Buzău, și o femeie neidentificată până în acest moment. Fata a povestit că mergea pe stradă în momentul în care, din neatenție, a dat peste un copil. Femeia care îl însoțea pe micuț s-ar fi enervat atât de tare, încât ar fi lovit-o în cap pe adolescentă cu o piatră.

Rana i-ar fi provocat fetei o hemoragie puternică. În scurt timp, o ambulanță a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, unde a primit îngrijiri de specialitate.

  • Mister total.

Din acest punct, lucrurile se complică și mai mult. Audiată de polițiști la scurt timp ce la producerea faptelor, fata nu a putut oferi niciun detaliu despre femeia care a lovit-o cu obiectul contondent. Ea nu i-a reținut semnalmentele și nici vestimentația, neputând preciza niciun amănunt care să-i ajute pe polițiști.

Mai mult, când și-a revenit din șoc, adolescenta a constatat că îi lipsește și telefonul mobil, însă nu își aduce aminte dacă acesta i-a fost furat sau dacă i-a căzut în momentul agresiunii.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală in rem și analizează acum toate probele, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button