Anunțuri Știrile zilei

Buzău: Ultimele locuri pentru cursul de FRIZER

Vreti sa intraţi ȋn lumea hair styling-ului masculin şi să ȋnvăţaţi de la profesionişti? Profesional New Consult este alegerea cea mai potrivita, care vă oferă posibilitatea să urmaţi un curs de frizerie modern ȋn care veţi dobândi cunostintele teoretice si practice esentiale pentru un hair stylist desăvârşit. În cadrul cursului vă vor fi dezvăluite de traineri talentaţi, diferite tehnici de tunsori precum: cele executate cu masina de tuns si foarfeca, geometria fade-ului, pompadour, skin fade, barbering, dar si tunsori adaptate dupa fizionomia clientului.

In cadrul cursului de frizerie veti avea posibilitatea sa utilizati cele mai moderne echipamente si instrumente, pe care veti invata sa le utilizati in cele mai bune conditii. Va garantam ca la finele cursului veti avea pregatirea necesara pentru a debuta in acest domeniu foarte interesant si din ce in ce mai solicitat pe piata actuala si, de asemenea, veti primi diploma recunoscuta la nivel national si international pentru a putea activa legal.

Practica, care ocupã cea mai mare parte din acest curs, se realizeazã în cadrul salonului propriu al firmei Profesional New Consult situat în Buzãu, salon dotat cu cele mai noi şi moderne mijloace de prezentare a unui astfel de curs, ustensilele folosite fiind profesionale şi utilizate în saloanele de prestigiu.

Formatori specialişti, salon profesional propriu, materiale şi produse de calitate, aparatura profesionalã oferite de firma organizatoare, conferã garanţia unui curs de succes organziat cu profesionalism şi seriozitate.

Cursul se adreseazã începãtorilor în aceastã profesie, celor ce doresc sã înveţe o meserie nouã, sã practice o activitate foarte utilã dar şi specialiştilor, care doresc sã însuşeascã noţiuni noi sau celor ce activeazã fãrã a deţine calificãrile necesare.

În luna februarie – luna iubirii, beneficiați de REDUCERI mari pentru înscrierea la cursurile Profesional New Consult. Detalii pe: https://www.profesionalnewconsult.ro/luna-reducerilor/

Mai multe detalii despre cursul de Frizerie/Hair cut, dar şi alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la telefoanele: 0765.190.000, 0784.333.777, 0784.045.025.

site-ul de prezentare: www.profesionalnewconsult.ro

email: buzau@profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult, Buzãu, Str. Mălinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate ȋn perioada urmãtoare sunt:

Curs COAFOR (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/)

Curs MASAJ (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/)

Curs STILIST UNGHII (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/)

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COMUNICAT DE PRESĂ

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */