Știrile zilei

Buzăul se bate cu Parisul pentru titlul „Cel mai bun brand de oraș”

Emoții și așteptări mari, din partea municipalității buzoiene, care în această seară urmărește cu sufletul la gură gala Transform Awards 2021, unde Buzăul este nominalizat, alături de Paris, la premiul pentru cel mai bun brand de oraș sau țară din Europa.

Potrivit primarului Constantin Toma, cucerirea titlului pus în joc în cadrul galei din această seară ar însemna o includere a Buzăului pe harta orașelor europene, o promovare a urbei și mai multă deschidere către potențialii investitori:

„Dragi buzoieni,

În această seară, de la ora 22:30, va fi transmisă live, din Londra, gala Transform Awards 2021, unde Buzăul este nominalizat, alături de Paris, la premiul pentru cel mai bun brand de oraș sau țară din Europa. Vă invit să urmăriți un eveniment care pune orașul nostru pe harta orașelor europene, ca strategie de comunicare, promovare a orașului și deschidere către potențiali investitori și colaboratori. Gala ,,Transform Awards” este organizată de publicația internațională ,,Transform Magazine”, una dintre cele mai mari publicații care se ocupă de studiul și promovarea brandurilor la nivel mondial.”, a scris primarul Toma pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button