SportȘtirile zilei

Buzăul va găzdui meciul de titlul FCSB – CFR Cluj

E oficial: Stadionul Gloria va găzdui partida care ar putea decide câștigătoarea titlului de anul acesta. În această după-amiază, FCSB a comunicat Ligii Profesioniste de Fotbal că meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, se va juca la Buzău duminică, 22 mai, de la ora 20.30.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din Bucureşti au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiţi cu braţele deschise. Ce nu înţeleg factorii ăştia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptăţiţi. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câştiga suporteri”, a scris pe pagina sa de Facebook managerul general al FCSB, Mihai Stoica, după anunţul oficial.

Înaintea ultimelor două runde, clujenii au un avans de două puncte. În acest week-end este programată penultima etapă, cu meciurile CFR Cluj – Universitatea Craiova şi FC Voluntari – FCSB.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button