Știrile zilei

Buzoian de 28 de ani, la UPU după un moment de neatenție

Un buzoian în vârstă de 28 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Buzău după ce s-a răsturnat cu mașina pe E85, în localitatea Mihăilești.

Potrivit primelor date, se pare că tânărul se deplasa cu mașina dinspre București înspre Buzău în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției, părăsind partea carosabilă.

Mașina a lovit un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat pe câmp.

Tânărul a fost rănit, iar o ambulanță l-a transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, el este în afara pericolului:

„Pacientul este stabil, constient, cooperant, in curs de investigații.”, a transmis Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

  • Neatenția și carosabilul umed, combinația fatală.

Nu mai puțin de trei accidente rutiere s-au produs, astăzi, la interval de numai câteva zeci de minute, iar de fiecare dată cauza pare să fi fost neatenția. Carosabilul acoperit cu apă le-a pus probleme multor șoferi.

La Limpeziș, un covăsnean de 48 de ani a plătit cu viața neatenția unui șofer de TIR, care a derapat și s-a răsturnat peste duba pe care acesta o conducea.

Bărbatul a murit pe loc, strivit de fiarele contorsionate ale mașinii.

Și șoferul TIR-ului a ajuns la UPU, cu multiple leziuni:

„În urma accidentului rutier produs pe DN2 E85, în localitatea Limpezis, la U.P.U.-SMURD a fost transportat un barbat in varsta de 49 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial grad 0, plagă contuza, traumatism coloană cervicală, fracturi costale. Pacientul este, la acest moment, stabil, constient, în curs de investigatii.” au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.

2 Comments

  1. Adevărat! La ora actuală școala de șoferi este o glumă,o prostie,o FABRICĂ DE CRIMINALI pe șosea. Din 1997 sau 1998 de când s-au scos poligonul și conducerea de noapte , școala de șoferi a devenit cum am mai spus o FABRICĂ DE CRIMINALI pe șosele. Ce fel de instructor este ăla de are vârsta 25 de ani? Ce vechime are în condus să poată învăța pe alții? Dar legea la noi le permite. Mai sunt și neamurile lui nu știu cui și le tremură chiloții dacă nu îi dă atestat de instructor. Ce minte diabolică poți să ai să încredințezi o mașină de mare tonaj unuia cu permis de câteva luni sau un an? Ce experiență au ăștia? Păi da! Ăstora nu le cere nimeni la angajare experiență. Le cer celor care vor să lucreze într-o fabrică. Asta este mentalitatea anormală celor care ne conduc. Nu vreau să vorbesc despre Moldoveni, Ucraineni care circulă prin localitate cu 90-100 km/oră lor nu le face nimic poliția iar nouă care spre exemplu am mers cu 60 nu cu 50 pe acel sector de drum ne trage pe dreapta. Da,îi cred pe cei de la rutieră că sunt și ei la rândul lor obligați de ordinul dat de politicieni dar nici chiar așa să meargă că pe câmp. Alo Politica ! legea este pentru toți chiar dacă ești în tranzit în acea țară. Vin alegerile în curând să vă voteze Moldovenii și Ucrainenii că lor nu le aplicați legi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button