Știrile zilei

Buzoian mort departe de casă | Rudele cer ajutorul semenilor

Un tânăr de 35 de ani, din județul Buzău, a murit zilele trecute într-un cumplit accident de circulație produs pe o stradă dintr-un cartier al Londrei. Familia bărbatului originar din Boboc se ocupă acum de repatriere și cere ajutorul semenilor , pentru că ar fi vorba despre niște costuri destul de mari pentru ca sicriul cu trupul lui Valentin să fie adus acasă.

Drama familiei Sâmbiteanu este greu de descris în cuvinte. Acum câțiva ani, bărbatul divorțase de soție și plecase la muncă în Regatul Unit. Fiica sa în vârstă de 12 ani, rămasă la mamă, era unica lui alinare. Joi, de ziua sa de naștere, fata a așteptat până la miezul nopții ca tatăl său să o sune și să-i ureze „La mulți ani”. Viața avea însă alte planuri cu Valentin.

Joi seară, bărbatul în vârstă de 35 de ani se întorcea de la serviciu pe o șosea circulată de la periferia Londrei. La un moment dat, un autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță a ieșit de pe un drum secundar și, în loc să acorde prioritate motocicletei, a lovit-o în plin.

Impactul a fost extrem de violent. Valentin a fost aruncat câțiva metri prin aer, impactul cu solul fiindu-i fatal. Bărbatul s-a stins în câteva minute, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Acum, rudele buzoianului  se ocupă de repatriere și cer ajutorul semenilor , pentru că ar fi vorba despre niște costuri destul de mari pentru ca sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Valentin să fie adus acasă:

„Și-a pierdut viața fără vina lui într-un accident moto teribil! Prea repede, prea repede! Ajută-ne să-l aducem înapoi acasă! Si-a pierdut viata, fără vina lui, într-un teribil accident de motor! Vă rugăm să ne ajutați să îl aducem acasă!”, este mesajul rudelor lui Valentin, care fac acum demersuri pentru ca bărbatul să fie adus acasă

După tragedie, șoferița care se pare că ar fi provocat accidentul soldat cu moartea buzoianului a fost dusă la spital. Leziunile suferite nu i-au pus însă viața în pericol. Femeia nu a fost arestată dar, în prezent, este anchetată de  polițiști.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close