Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Buzoianca Simona Stănilă are nevoie de ajutorul nostru

„Nu am stiut cât de prețioasă e clipa, mereu am zis… este timp! Nu, timp nu este! Să trăim și să ne bucurăm de fiecare clipă!” Sunt cuvintele Simonei Stănilă, o buzoiancă în vârstă de 44 de ani, care acum două zile a aflat că suferă de leucemie în urma unei banale vizite la medic. Bătălia nu este însă nici pe departe pierdută, ba dimpotrivă, însă pentru ca buzoianca noastră să poată lupta pentru vindecare are nevoie de sânge.

Pe Simona Stănilă o cunosc mii de buzoieni care i-au trecut pragul la biroul de acte auto de pe strada Chiristigii. Este – și cu siguranță va rămâne și după această încercare a vieții – o femeie puternică, altruistă, gata să ajute pe oricine îi cere sprijinul. Acum însă, ea este cea care are nevoie de implicarea noastră.

Zilele trecute, în urma unei banale răceli ce părea că nu mai trece, Simona a efectuat obișnuitele analize de sânge. Rezultatele ar fi ridicat din start un semnal de alarmă, motiv pentru care buzoianca a fost sfătuită să meargă pentru un control amănunțit la București, Aici, după alte analize, medicii i-au pus un diagnostic care ar înfiora pe oricine: leucemie.

O luptătoare: Simona Stănilă. | Foto: facebook.com

Șocul diagnosticului a fost uriaș, însă familia a realizat imediat că nu e timp. Cătălina Andreea Stănilă, fiica Simonei, a făcut un apel pe Facebook în speranța că buzoienii vor merge la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge:

Vă rog din suflet să mă ajutați!

Scriu acest mesaj în speranța ca voi găsi cat mai mulți donatori pentru MAMA MEA. A fost diagnosticată cu leucemie in stadiul avansat și are nevoie urgenta de transfuzie de sange. Cine poate dona, va rugăm să ne ajutati:

PENTRU PACIENT: Stanila Simona, 44 de ani, internată la Spitalul Clinic Fundeni, Secția Hematologie.

Important !!!! In momentul donării TREBUIE PRECIZAT NUMELE PACIENTULUI.

Va rog sa specificați ca sangele pe care il donați trebuie sa ajunga EXCLUSIV LA PACIENTUL INDICAT. Mulțumesc!”, a scris Cătălina pe Facebook.

Poporul nostru a fost mereu solidar. Odinioară, când cineva era bolnav, locuitorii satului mergeau cu rândul să îl cerceteze, să îi ducă de mâncare, să aibă grijă de el. Astăzi, Simona este acea persoană din comunitate, care are nevoie de ajutor.

Știu sigur că nu vom rămâne indiferenți la suferința unei familii, la lupta pentru supraviețuire a unui om tânăr!

Donăm pentru Simona!


Centrul de Transfuzii Buzău: Str. General Bastan, Nr. 2 (lângă sediul DSP)  

PROGRAM:

Luni: 07:30 – 13:30
Marți: 07:30 – 13:30
Miercuri: 07:30 – 13:30
Joi: 07:30 – 13:30
Vineri: 07:30–14:30
Sâmbătă și duminică: Închis

Telefon: 0238 725 690

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. … investigație jurnalistică simplă : a fost înțepată cu ‘sigur și eficient’?… dacă da , iată răspunsul !…unul din efectele adverse e cancerul în sânge…leucemia!…g. oană a pățit la fel!….

  2. Vali, succesiunea nu înseamnă cauzalitate! Nu faci decât sa îți cauți justificări pentru propria fobie față de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button