Economic
ULTIMA ORĂ

Buzoianul Ionel Gagu, uns șef peste Romexpo

Șeful Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură din Buzău, Ionel Gagu, a fost ales în funcția de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al ROMEXPO SA.

Anunțul a fost făcut de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, care a postat un comunicat oficial, la scurt timp după decizia acționariatului de la Romexpo:

„Ne face plăcere să vă informăm că domnul Președinte Ionel GAGU a fost ales președinte al Consiliului de Administrație al ROMEXPO SA, motiv de mândrie pentru Camera de Comerț și Industrie Buzău dar și pentru comunitatea de afaceri buzoiană” precizează Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Buzău.

Ionel Gagu este acționar majoritar la societatea Concas S.A, firma cu cele mai multe lucrări executate din bani publici la Buzău. Numai în ultimul an, firma a câștigat contracte pentru reabilitarea Bazarului și construirea unui nou sediu pentru Primărie, dar și pentru reabilitarea clădirii Bibliotecii Județene „Vasile Voiculescu”.

Romexpo este cel mai mare Centru Expozițional din România, spațiile sale fiind adecvate pentru orice tip de eveniment: târguri și expoziții, concerte, spectacole, congrese, competiții sportive, cursuri, întâlniri de afaceri sau petreceri private.

ROMEXPO are ca principal acționar, dar și cel mai important partener, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR).

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Lumea crapa de foame iar astia nu se mai satura de bani. Imbuibatii cu milioane in conturi tot mai vor , calicii sa moara de foame . Unde esti tu …?

  2. Domnu Sontica pe cand o ancheta despre banii greilor din Buzau ? Ati incercat sa face-ti ceva la un moment dat si v-ati oprit . Sa intelefem ca va e frica, sau v-au cumparat si pe d-voastra ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!