Știrile zilei

CALVARUL prin care trece Ionuț de aproape o săptămână | A fost operat a doua oară

Caz strigător la cer în localitatea Poșta Câlnău din județul Buzău. Un bărbat de 28 de ani se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, în timp ce consăteanul său, în vârstă de 17 ani, care l-a înjunghiat după o băută, se plimbă liber.

Coșmarul lui Ionuț Anghel a început duminica trecută, atunci când, după ce a petrecut alături de câțiva prieteni, s-a trezit cu un cuțit înfipt în spate de către Dobre Ș., un adolescent de 17 ani căruia nu i-ar fi plăcut tonul bărbatului. Localnicii au mărturisit că, la un moment dat, după ce ar fi băut împreună, adolescentul s-ar fi simțit ofensat de atitudinea tovarășului său. El a mers acasă și a luat un cuțit, după care s-a întors și i l-a înfipt bărbatului în spate.

Ionuț împlinește astăzi 28 de ani.
  • Lăsat să zacă într-o baltă de sânge.

La scurt timp, Ionuț a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, unde s-a constatat că lama cuțitului nu i-a afectat niciun organ intern. La scurt timp, însă, bărbatul a fost operat de urgență pentru îndepărtarea unei porțiuni din colon.

Ieri noapte, Ionuț a fost operat pentru a doua oară de medicii buzoieni, după ce rana s-ar fi infectat. Rudele spun că starea sa se înrăutățește de la o zi la alta, motiv pentru care nici transferul către o unitate spitalicească din capitală nu poate fi luat în calcul.

Dobre Ș. (17 ani), și-a lovit prietenul cu cuțitul.

Tânărul care l-a înjunghiat pe Ionuț se află în libertate. El este elev la Colegiul Agricol din Buzău, ajungând aici după ce a fost mutat disciplinar de la Liceul cu Program Sportiv.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Dacă victima depune plângere împotriva sa, elevul agresor ar putea fi cercetat penal.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: