Știrile zilei

Candidat nou, într-o comună măcinată de scandaluri

Cătina este o frumoasă comună din nord-vestul județului Buzău. Aproape 2200 de suflete își duc traiul aici, la 62 de kilometri de Buzău, în cele cinci sate aparținătoare: Cătina, Corbu, Valea Cătinei, Slobozia și Zeletin.

De ceva vreme însă, în comună nu mai e liniște. Cu o primărie măcinată de scandaluri, mulți dintre locuitori și-au pierdut orice urmă de speranță în legătură cu dezvoltarea atât de necesară comunei. Oamenii încă mai cară apa cu cobilița, ca acum 100 de ani, în timp ce politicienii par mai preocupați de vendete personale decât de administrație.

De curând însă, PSD Buzău a desemnat un nou candidat care să intre în cursa pentru primăria condusă, acutalmente, de Constantin Fulgeanu. Cătălin Cojocaru este tânărul pe care social-democrații îl susțin în această bătălie care se anunță a fi una extrem de dificilă.

Cojocaru are 39 de ani, este căsătorit și are doi copii. Fiul al comunei, după cum însuși afirmă cu mândrie, a copilărit aici, iar primii ani de viață nu au fost tocmai ușori. Rămas de mic fără tată, a continuat să creadă și să lupte pentru șansa lui, iar astăzi se poate mândri că a reușit, în ciuda tuturor piedicilor apărute în cale.

Toți cei patru frați sunt astăzi oameni realizați. Fratele este preot, o soră este asistentă medicală, iar alta lucrează la bancă, în timp ce el conduce un service auto în comuna Cislău, de mai bine de 15 ani.

Este hotărât să câștige Primăria Cătina la alegerile din 9 iunie 2024 și să readucă liniștea în comună, căci fără liniște și comuniune nu se poate vorbi nici despre dezvoltare.

În acestă primăvară, PSD l-a exclus din partid pe actualul primar, Constantin Fulgeanu, care a pierdut și majoritatea în Consiliul Local. Rămas fără partid, edilul a trecut la PNL, în timp ce social-democrații au decis să îl susțină pe Cătălin Cojocaru în cursa pentru primărie, după ce au ajuns la concluzia că este singurul care poate câștiga bătălia electorală.

Cojocaru are numeroși susținători în rândul locuitorilor și spune că numai prin unitate pot fi readuse liniștea și schimbările pozitive la Cătina:

„Dragi concetățeni ai comunei Cătina,
Astăzi, cu mare onoare și entuziasm, îmi anunț oficial candidatura pentru o funcție importantă în comunitatea noastră. Este timpul să aducem schimbări pozitive și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri.
Contez pe susținerea și încrederea voastră în această călătorie electorală. Mă angajez să fiu un reprezentant dedicat, deschis dialogului și gata să ascult vocea fiecărui membru al comunității noastre.
Vă invit să vă alăturați echipei mele și să lucrăm împreună pentru atingerea obiectivelor noastre comune. Haideți să construim împreună un viitor mai luminos pentru toți!
Cu recunoștință și determinare,
Cătălin Cojocaru, candidat PSD pentru primăria comunei Cătina.”, a transmis tânărul prin intermediul Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Nu inteleg de ce pentru o suma minuscula de bani publici un articol cu atatea aberatii si plin de minciuni. Ce comuna decimata de scandaluri? Si comuna a ajuns sa nu aibe nimic din cauza actualului primar? Vorbesti in dodii, persoana care candideaza acum, Catalin Cojocaru este sustinuta de fostii consilieri si fostul primar, oameni care 16 ani nu au facut nimic. Primarul actual a scos comuna la lumina deci ciocul mic. Si apropo toti cei ce il sustin pe acest Catalin Cojocaru sunt persoane lipsite de bun simt si caracter. Tot ce vor e o bucatica din primarie, un job la stat degeaba, ca ei sa stea cu mainile in buzunare si sa ruineze si ce a construit Dl Primar Alexandru Fulgeanu. Asa ca te rog frumos sa nu te mai milogesti pe te miri ce si sa scrii articole de rahat.Un jurnalist adevarat nu se preteaza la stiri false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!