Știrile zilei

Căprioară ieșită la plimbare, pe aleile Crângului

Sâmbătă după-amiază, Parcul Crâng din Buzău a devenit scena unui spectacol rar întâlnit: o căprioară grațioasă s-a aventurat pe aleile parcului, la doi pași de trecători, spre surprinderea și încântarea acestora.

Cunoscute pentru precauția lor, căprioarele se apropie rareori de oameni, preferând singurătatea și siguranța pădurii. Astăzi însă, căprioara din imagine pare să fi lăsat deoparte instinctul de conservare. Cu ochii săi mari și limpezi, căprioara părea să exploreze curioasă aleile, asta deși parcul era șin de oameni.

Fascinați de prezența animalului, trecătorii au scos telefoanele mobile, păstrând totuși o distanță sigură, pentru a nu o speria pe temerara căprioară.

Natura ne oferă totul și nu ne cere în chimb decât bun-simț. De altfel, astfel de apariții la doi pași de centrele urbane aglomerate ne reamintesc tuturor cât de aproape suntem de natură și cât de important este să conservăm aceste legături prețioase.

Imaginile de astăzi au fost surprinse de tânăra Cătălina Cîțu, căreia îi mulțumim și pe această cale:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

  1. Distruge Toma Cringul în mandatul următor, pentru mafia imobiliara a Buzăului. Votați PSD Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button