AdministrațieȘtirile zilei

Carmen Ichim, prima femeie candidat la Consiliul Județean. Constantin Ionescu intră în cursa pentru Primărie

Fostul prefect al județului Buzău, Carmen Ichim, acum comisar-șef la Garda de Mediu, a anunțat că la alegerile locale va candida pentru președinția Consiliului Județean Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul Pro România Buzău.

„Sunt onorată de echipa din Pro România pentru a fi aleasă ca și candidat pentru președinția Consiliului Județean. Sunt primul candidat femeie care va candida pentru această funcție și sunt convinsă că alături de membri Pro România vom reuși alături de buzoieni să ne punem în aplicare proiectele pentru dezvoltarea Buzăului. Am experiență în administrația publică și cred că am demonstrat că am energia și forța de a duce la finalizare proiectele începute”, a declarat Carmen Ichim.

  • Ionescu „atacă” Primăria.

Prezent la conferință, Constantin Ionescu a precizat că va fi candidatul formațiunii politice pentru Primăria Buzău. Recent, Ionescu a părăsit PNL și s-a înscris în Pro România, transferul său atrăgând după sine nemulțumirea unor membri din conducerea PNL central. Prim-vicepreședintele partidului, europarlamentarul Rareș Bogdan, s-a arătat deranjat de faptul că unele organizații încurajează plecarea membrilor de valoare.

„Mulțumesc pentru primirea și susținerea necondiționată pe care am primit-o din partea doamnei Ichim și a domnului Rache pentru un proiect de performanță în administrație pentru că atâția ani și eu și doamna Carmen Ichim am fost pentru acest oraș. Am primit invitația de a candida în tandem. Pentru mine politica este despre oameni și pentru oameni și nu despre partide. Politica este ceea ce faci pentru oameni. Cred cu tărie în această echipă, nu mai este un secret că ceea ce am făcut până acum se va concentra în votul pe care îl vom obține”, a spus Constantin Ionescu.

 

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: