Știrile zilei

Cat de mult conteaza calitatea sunetului la o nunta?

Sunt foarte multe amanunte pe care un cuplu trebuie sa le aiba in vedere atunci cand planifica unul dintre cele mai importante momente din viata lor: nunta. Deseori pierdut din vedere, insa de o importanta mare, este sunetul. Indiferent ca este vorba de o petrecere unde participa 80 sau 300 de nuntasi, echipamentul utilizat pentru redarea muzicii trebuie sa fie unul performant.

Astfel, atunci cand contracteaza servciile unui DJ sau ale unei formatii nunta, foarte multi tineri scapa din vedere acest aspect. Presupunand ca si tu vrei sa afli de ce conteaza calitatea sunetului la nunta, dar si sa iei o decizie informata privind acest aspect, te invitam sa parcurgi acest articol!

Iata de ce conteaza calitatea sunetului la nunta ta:

Suntetul este foarte important pentru orice eveniment, dar mai ales pentru o nunta. In lipsa unui sistem de sonorizare adecvat, invitatii nu se vor putea bucura de sunetul melodiilor preferate si nici nu vor simti energia transmisa de catre DJ, MC sau membri formatiei.

De asemenea, in functie de sala unde se va desfasura evenimentul, fie cort, fie restaurant, echipamentele ar putea fi prea puternice si, in acest caz, vor reda muzica mult prea tare sau, din contra, sunetul va fi foarte slab. De aceea, este important sa lamuresti acest aspect de la inceput cu cei care vrei sa se ocupe de sonorizare si entertainment la nunta ta.

Pentru a te asigura ca nu vor exista probleme cu sunetul la acest eveniment atat de special din viata ta, ca invitatii nu vor avea dureri de cap sau ca nu se vor putea intelege la masa din cauza volumului ridicat pe care il are sunetul, alege o companie care sa iti poata pune la dispozitie serviciile sale de consultanta privind modul in care poti profita la maximum de spatiul unde se va desfasura petrecerea. De asemenea, aceasta trebuie sa vina cu idei si solutii, sa aleaga echipamentul adecvat si sa se ocupe de pregatirea detaliilor cu cateva ore bune inainte de sosirea invitatilor la eveniment.

Daca vei alege sa lucrezi cu profesionisti te poti indrepta catre cei de la Urban Events, intrucat  vei beneficia de experienta lor, de consultanta in ceea ce priveste sonorizarea potrivita pentru un salon de nunta, cat si de o varietate de solutii pentru entertainment. Urban Events detine un portofoliu impresionant de artisti, acoperind toate genurile muzicale. Mai mult, alaturi de vocile artistilor alesi, pentru acest eveniment atat de asteptat, ti se vor pune la dispozitie echipamente din gama premium, intrucat aceasta echipa intelege cat de importanta este fidelitatea sunetului, nu puterea lui.

Urban Events detine sisteme de sunet potrivite pentru orice tip de spatiu, motiv pentru care se pot adapta, fara probleme, nevoilor pe care le ai. Echipa tehnica se asigura, inca din timpul zilei, ca totul este pus la punct, impreuna cu formatia si/sau DJ-ul ales, dar si ca repetitiile vor avea loc anterior inceperii evenimentului. In acest mod, programele artistice se vor desfasura conform programului bine stabilit.

Calitatea echipamentelor si experienta sunt elemente definitorii pentru o companie care isi doreste sa faca performanta si sa presteze servicii de inalta calitate. De aceea, tine cont de recomandarile de mai sus atunci cand semnezi contractul cu cei care se vor ocupa de entertainment la nunta ta!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close