Știrile zilei

Câți angajați ai IPJ Buzău sunt vaccinați împotriva COVID-19

Rata de vaccinare în rândul instituțiilor publice nu depășește cu mult trendul național. La IPJ Buzău, de pildă, 45% dintre angajați și-au făcut vaccinul împotriva COVID-19, iar numărul este în creștere.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Buzău, din cei aproape 900 de angajați ai instituției au foist vaccinați aproape jumătate. În fiecare zi însă, alți polițiști se prezintă la serviciu cu adeverințele care atestă că s-au vaccinat.

Statistica arată cam la fel și la nivel național, în rândul personalului din IPJ-uri, unde rata de vaccinare nu depășește 50%.

Numărul celor care se vaccinează crește de la o zi la alta, probabil în urma anunțurilor autorităților care vorbesc despre o îngrădire a libertăților pentru cei neimunizați.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Nu s-ar vaccina multa lume insa te obliga, asta din pct meu de vedere este incalcare a drepturilor si a constitutiei – cum este posibil sa te forteze prin orice mijloc sa te vaccinezi , dar in acelasi timp , desi nu vrei , trebuie sa semnezi ca esti de acord in momentul in care te vaccinezi ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: