AnunțuriȘtirile zilei

Ce face Primăria într-un punct termic dezafectat

Primăria Municipiului Buzău anunță inaugurarea Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „BonOm”, amenajat în incinta fostului punct termic 20 din zona Pieței Dacia. La evenimentul organizat luni, 2 mai, la ora 11:00 va fi prezent și primarul Constantin Toma.

Fostul punct termic 20 devine un spațiu de socializare, terapie, joc și integrare pentru persoanele din orașul nostru ce au nevoie de suport și integrare în comunitate. Reprezentanții Primăriei spun că va fi un centru modern, unde persoanele cu dizabilități vor beneficia de kinetoterapie, ergoterapie, dezvoltare personală.

Proiectul reprezintă o premieră cel puțin pentru Buzău, BonOm fiind primul centru destinat persoanelor adulte, în cadrul căruia acestea vor avea parte de activități creative și recreative.

Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „BonOm” este un proiect al Primăriei Buzău, realizat prin Direcția de Asistență Socială a municipiului.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: