Știrile zilei

Piesă nouă de la trupa buzoienilor Andrei Chirițescu și Mădălin Duca

Trupa românească de rock alternativ Jack of All Trades, din a cărei componență fac parte doi buzoieni, a lansat videoclipul piesei „A doua încercare”.

Formația în care activează și doi buzoieni (Andrei Chirițescu la chitară bas si Mădălin Duca la tobe), este foarte mândră de noul ei single:

 Dacă majoritatea portofoliului nostru muzical are o latură melancolică, prin piesa „A doua încercare” ne arătăm fața noastră pozitivă și optimistă. Cântecul este un manifest ritmat, jovial și headbanging despre satisfacția de a realiza un lucru după ce treci prin mai multe eșecuri.

Videoclipul a fost realizat cu ajutorul prietenilor și fanilor care ne-au trimis filmări cu aceștia în momentele lor de glorie și marchează, totodată, și prima apariție într-un clip al trupei a componenței actuale.”, au transmis membrii trupei.

Jack of All Trades este un proiect de rock alternativ, aflat la granița dintre underground și mainstream. În 2018, trupa a susținut aproximativ 2 concerte pe lună, atât în București, cât și în afara acestuia (Târgoviște, Călărași).

Am plecat la drum în ideea de a încerca să învățăm să ne descurcăm cât mai mult pe cont propriu si să ne exprimam cât mai liber, de aceea, momentan, absolut toată activitatea întreprinsă este una independentă. Nu este o alegere vehementă, nu avem prejudecăți față de alte moduri de lucru, însă ne-ar plăcea ca orice colaborare ce ar putea veni pe parcurs cu alte entități, să vină cât mai natural și nu din cauza neajunsurilor noastre.”, mai spun cei din trupă.

În prezent, trupa lucrează la primul lor album full electric, pe care îl vor lansa în toamna anului 2019.

Trupa Jack of All Trades este formată din: Andrei Chirițescu – chitară bas; Radu Adrian Eremia – chitară solo, Mădălin Duca – tobe & cajon și Alex Teodorescu – voce & chitară.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */