Știrile zilei

Comandantul IPJ Buzău a mers personal la Nicoleta

Polițiștii buzoieni i-au făcut o surpriză Nicoletei, copila care a petrecut o noapte sub cerul liber după ce a plecat de acasă și s-a rătăcit în sălbăticia Munților Buzăului.

În luna septembrie, Nicoleta s-a rătăcit pe drumul dintre casă și locul unde lucra bunicul ei. După o noapte întreagă de căutări, micuța din comuna Bisoca a fost găsită teafără de polițiștii care au survolat zona cu un elicopter.

De Moș Nicolae, polițiștii buzoieni nu au uitat-o pe fetița care și-a petrecut o noapte în „Cuibul urșilor”, dând dovadă de un neegalat curaj și stăpânire de sine.
[su_box title=”MESAJ IPJ BUZĂU” style=”default” box_color=”#00BFFF” title_color=”#FFFFFF” radius=”3″ class=””]O mai ştiţi pe Nicoleta?….Astăzi am revăzut-o noi, doar câţiva dintre poliţiştii care în seara zilei 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, au fost alertaţi de către părinţi, după ce fetiţa nu a mai revenit la domiciliu, deşi plecase în împrejurimi.
După o noapte de căutări, a doua zi dimineaţă, în jurul orei 11.00, fetiţa a fost găsită de către poliţişti şi scoasă din „Cuibul urşilor”, aşa cum numesc localnicii zona în care Nicoleta a stat peste noapte.
În ajun de Moş Nicolae, am venit să o îmbrăţişăm din nou şi să-i urăm ”La Mulţi Ani!”. Ne-a bucurat revederea iar din discuţiile purtate ne-am dat seama că nu a mai uitat drumul către casă, unde o aşteaptă părinţii şi ceilalţi şase fraţi.

Ne-au întâmpinat cu toţii, sfioşi, dar cu ochii plini de bucurie la vederea darurilor, achiziţionate cu suflet de poliţişti şi oferite chiar de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Gesturile mici se transformă în zâmbete pe chipurile copiilor![/su_box]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: