CORONAVIRUS

Ce să-i iei de 1 și de 8 martie

În săptămâna 1-8 martie pregătim cu toții  daruri simbolice pentru femeile cărora vrem să le mulțumim: mame, prietene, surori, iubite și soții. Happy Cinema oferă ocazia atât femeilor, cât și bărbaților să se relaxeze la cinema și să obțină fără efort un cadou de dăruit.

La început de primăvară, orice client care cumpără bilete în perioada 1-8 martie direct de la Happy Cinema primește o invitație valabilă între 9 și 15 martie, destinată unei doamne sau domnișoare, în limita stocului disponibil.

Fiecare client poate primi o singură invitație indiferent de numărul biletelor cumpărate, care poate fi folosită cu excepția avanpremierelor și a animațiilor și care nu include costul ochelarilor 3D. Invitațiile pot fi folosite exclusiv de către femei în perioada 9-15 martie, pentru o singură intrare, în limita locurilor disponibile în sală.

Happy Cinema Buzău se află pe Bulevardul Unirii 301A (în incinta Galleria Mall Buzău). Mai multe informații puteți găsi la www.happycinema.ro sau pe pagina de Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close