Politică

Ce se întâmplă cu organizația PSD Buzău după demisia președintelui Constantin BOȘCODEALĂ

În urma deciziei instanței brașovene, care l-a condamnat pe primarul Constantin Boșcodeală la boscodeala pcinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu, edilul buzoian a anunțat că își va da demisia din funcția deținută în Partidul Social Democrat.
Astfel, în următoarea perioadă, PSD Buzău va rămâne fără liderul județean, urmând ca soarta organizației să fie decisă la București, de către Biroul Permanent Național. Deocamdată, nimeni nu se gândește la persoana care va prelua frâiele organizației județene, deși, în rândul activului de partid, sunt vehiculate mai multe nume.
Din 2010, organizația județeană a PSD Buzău este condusă de către primarul Constantin Boșcodeală, urmat de numărul 2 în partid, din poziția de președinte executiv, de către deputatul Marian Ghiveciu. Deputatul social-democrat Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaților și consilier onorific al premierului Victor Ponta, are și el o funcție importantă la vârful partidului, fiind șeful organizației municipale a PSD Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: