AdministrațieȘtirile zilei

Ce se întâmplă cu parcările din Buzău? | O cunoscută firmă ar putea să le administreze

Municipalitatea ia în calcul să lase toate parcările publice și de reședință din municipiul Buzău în grija societății Urbis-Serv, în acest sens fiind inițiat și un proiect de hotărâre, la nivelul Consiliului Local. Proiectul se află în dezbatere publică până pe data de 15 mai.

Pe de o parte, Primăria Buzău intenționează să încredințeze Urbis Serv administrarea parcărilor deoarece Palatul Comunal nu are un aparat propriu care să se ocupe de acest lucru. Pe de altă parte, atribuirea locurilor de parcare nou amenajate era un proces ce aglomera și mai mult activitatea funcționarilor din Primărie, motiv pentru care s-a propus delegarea gestiunii acestui serviciu comunitar.

Dacă proiectul va intra pe ordinea de zi a ședinței CLM, aleșii vor decide modul în care se va realiza delegarea gestiunii, prima opțiune fiind cea de îndredințare directă.

Cert este că, odată concretizat, proiectul va permite Urbis Serv să asigure toate demersurile referitoare la parcări, de la amenajare până la licitație și atribuire. Sumele încasate din abonamente vor merge tot la Urbis Serv, care va vărsa în bugetul Primăriei o cotă parte.

Primăria îi invită pe buzoieni să ia parte la dezbaterea publică privind acest subiect. Cetățenii pot formula, în scris, sugestii și opinii, pe care le vot depune la sediul Primăriei, data limită fiind 15 mai 2019.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [350.83 KB]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button