Știrile zilei

Ce străzi vor fi iluminate festiv în luna decembrie | Reporter Buzoian

Buzăul intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Zilele acestea, firma contractată de Primărie va începe montarea instalațiilor luminoase pe principalele artere din oraș. Reporter Buzoian prezintă harta străzilor care vor benecizia de iluminat festiv în luna decembrie a anului 2016.

Anul acesta, Buzăul va fi mai luminat ca oricând. Pe lângă târgurile și atracțiile  organizate de Primărie și de Consiliul Județean, trei artere din municipiu vor fi împodobite de la un cap la altul. Este vorba despre bulevardele Unirii, Nicolae Bălcescu și Spiru Haret, care vor primi instalații nou-nouțe cumpărate anul acesta de municipalitate.

Firma va începe zilele acestea montarea instalațiilor luminoase, urmând ca și alte zone să fie împodobite cu ghirlande și plase de lumină ce urmează să fie aprinse începând pe data de 1 decembrie.

Aleea Trandafirilor și întreg Palatul Comunal și Platiul vor fi de asemenea luminate, în timp ce tunelul de lumină de la Muzeul Județean va fi un pol al distracției în perioada sărbătorilor, pentru că aici Consiliul Județean va organiza nenumărate activități și îl va aduce pe Moș Crăciun.

Ca în fiecare an, și Parcul Crâng va beneficia de iluminat festiv. El se va aprinde pe 22 decembrie, odată cu deschiderea Orășelului Copiilor.

În decembrie, întregul oraș va arăta ca rupt din basme. Clădirea Consiliului Județean și a tuturor instituțiilor subordonate vor îmbrăca și ele straie de sărbăătoare, fiind iluminate festiv în premieră.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close