Știrile zilei

Cele trei zone din Buzău în care vor fi montate semafoare

Creșterea constantă a numărului de mașini din municipiul Buzău îi determină pe reprezentanții administrației locale să ia noi măsuri. Cu o infrastructură rutieră depășită, edilii nu au altă soluție decât să instituie sensuri unice pe unele străzi sau să monteze semafoare în intersecții, pentru a preveni apariția de blocaje în trafic.

Trei noi intersecții din Buzău ar urma să fie prevăzute cu semafoare, anul acesta, potrivit buzoienii.ro. În toate cele trei situații este vorba despre intersecția unr străzi mici cu o stradă principală, intens circulată. Așa se face că, în prezent, pătrunderea de pe aceste străzi în artera principală a devenit aproape imposibilă.

Prima zonă vizată de primărie este intersecția străzii Victoriei cu strada Alexandru Marghiloman. În prezent, mașinile care vin de pe Victoriei așteaptă timp îndelungat să pătrundă pe Marghiloman, din cauza traficului intens de pe această stradă.

Cea de-a doua zonă în care ar urma să fie montate semafoare este situată pe strada Transilvaniei, pe tronsonul cuprins între fabrica de bere și ieșirea spre Vernești.

În prima situație este vorba despre intersecția străzii Lăstunului cu strada Transilvaniei:

În cea de-a doua situație se pare că este vorba despre intersecția străzii Valea Buzăului cu strada Transilvaniei.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. Ideal este sa pună unul la intersecția străzilor Oltului cu Transilvaniei. Dacă vrei sa mergi de pe Oltului-Transilvaniei(sens giratoriu zona Chimica) – Constituției… te vede Dumnezeu🤯. Foarte greu reușești. Postează acest mesaj, poate vad și,, aleșii noștrii”

  2. Dar niste camere in sensrile giratorii sau poliție?
    În Buzău avem niște sensuri giratorii foarte prost gândite și o grămadă de șoferi care dacă vin de pe o stradă mai importantă cred că au și prioritate (vezi rond Episcopie, Transilvaniei și nu numai).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button