Știrile zilei

Cine are dreptate?

O sesizare venită din partea unui buzoian readuce în discuție problema TIR-urilor ce staționează zile în șir pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău.

Zilele trecute, pe Buzău City Report – site dedicat sesizărilor către municipalitatea buzoiană – a apărut un subiect referitor la zecile de TIR-uri ce staționează pe banda întâi a Aleii Industriilor. În mesajul său, cetățeanul vorbește despre disconfortul produs zilnic de mașinile oprite:

Buna ziua, in noiembrie 2016 promiteati ,, reprezentantii primariei ” ca veti rezolva problema tirurilor ce stationeaza pe Aleea Industriilor si ca veti gasi o solutie , nu incurca doar traficul ci si pietoni ce doresc sa traverseze regulamentar pe trecerile de pietoni ele fiind ocupate de camioane ,un alt aspect ar fi acel ca autobuzele nu pot intra in statii deoarece tirurile sunt parcate asta oprind tot traficul si creând astfel ambuteiaje.”, a scris Vlad.

Buzoienii deranjați de această problemă trebuie să știe că Aleea Industriilor va intra într-un amplu proces de reabilitare, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Până atunci, TIR-urile vor continua să oprească, mai ales că în zonă nu există o restricție în acest sens. De asemenea, în ciuda disconfortului provocat, prezența TIR-urilor în Zona Industrială este un aspect care ar trebui să bucure. Aici își au sediul mai multe unități de producție care varsă la bugetul local sume importante.

Nu este exclus ca, în viitor, municipalitate să pună la dispoziția marilor transportatori o parcare generoasă, în care șoferii se pot odihni sau pot aștepta să intre la încărcat.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button