EconomicȘtirile zilei

Cine sunt cei 100 din Buzău care vor avea parcare GRATUITĂ

Atenție deosebită arătată de către Primărie firmelor din municipiul Buzău. Constantin Toma a anunțat, astăzi, că va oferi o sută de legitimații de parcare gratuită primilor o sută de contribuabili – persoane juridice – din municipiul Buzău. Reprezentanții firmelor care le vor primi le vor putea folosi pentru a parca gratuit în orice parcare publică din municipiu.

95% din încasările Direcției Economice vin de la firmele din Buzău. În fața fiecărei instituții publice din Buzău vorm avea câteva locuri speciale de parcare. Legitimațiile le voi semna personal și le vom da primilor o sută de mai mari contribuabili din Buzău. Ca primar, nu pot sa le fac nicio facilitate. Măcar atât să putem face pentru ei.”, a declarat primarul Constantin Toma.

De asemenea, tot ca o formă de susținere a mediului economic buzoian, primarul a anunțat că va crea indicatoare speciale către firmele din oraș:

Pentru primii 100 vom avea și indicatoare spre acele firme. Trebuie măcar să-i tratăm într-un anumit fel, în primul rând să nu plece și să atragem și altii.”, a mai adăugat edilul buzoian.

În cadrul dezbaterii publice organizate astăzi la Primărie, primarului Toma i s-a reproșat faptul că noul regulament de parcare prevede ca firmele și instituțiile din Buzău să poată închiria până la 15% din numărul total de locuri de parcare. În realitate, solicitarea este de numai 3.9%, adică 119 locuri din totalul de 3087.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button