Administrație

Ziua de Buzău îți arată care sunt instituțiile din Buzău ÎNCHISE de Sfânta Maria

Vineri, 15 august, creștinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, zi declarată nelucrătoare pentru majoritatea salariaţilor. Ca urmare, bugetarii şi o parte dintre angajaţii din mediul privat vor avea un weekend prelungit.
La Buzău, vineri, 15 august, nu vor fi deschise pentru program cu publicul şi servicii mai multe unităţi bugetare, dar şi bănci.
Funcționarii Primăriilor, ai Consiliului Județean, ai unităților medicale și ai instituțiilor subordonate ministerelor, vor sta vineri acasă.
Și Poșta Română este una dintre instituțiile în care vineri nu se lucrează. Toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise.
Subunităţile poştale cu activitate de tranzit vor asigura schimburile de expediţii poştale planificate, prelucrarea şi îndrumarea trimiterilor poştale în timp util şi se vor lua toate măsurile pentru protejarea trimiterilor poştale şi a valorilor.
Și Administraţia Financiară a Finanţelor Publice va avea vineri lacătul pe ușă. Atsfel, dacă v-ați programat o vizită la „Corabie”, trebuie să știți că nu se lucrează cu publicul la ghișeele și birourile unităților fiscale.
Mai multe bănci care își respectă angajații vor da și ele liber de Sfânta Maria. Unitățile bancare BCR din județ imagessunt închise vineri, 15 august. Rețeaua de bancomate, serviciile de plăți cu cardul și operațiunile prin Internet Banking vor funcționa normal.
În zilele de 14 şi 18 august, programul de lucru cu clienții este cel normal, între orele 9.00 – 17.30.
Nici la CEC Bank sau Banca Transilvania unitățile băncilor nu vor lucra cu publicul vineri, 15 august. Rețeaua de bancomate, serviciile de plăți cu cardul și operațiunile prin Internet Banking vor funcționa normal.
Buzoienii au însă liber la shopping. Centrele comerciale vor avea program normal în perioada 15-17 august.
Până la sfârşitul acestui an, vor mai fi alte patru zile libere, pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României şi pe 25 şi 26 decembrie, în prima şi a doua zi de Crăciun.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: