Știrile zilei

Clinica Angi San, ANUNȚ despre medicii Andreea și Cosmin Ursăchescu

Vin vești îmbucurătoare din partea clinicii medicale Angi San, la care activează medicii buzoieni Andreea și Cosmin Ursăchescu. Răniți într-un accident produs miercurea trecută în Emiratele Arabe Unite, cei doi medici sunt acum în stare stabilă, anunță reprezentanții clinicii, într-o postare pe pagina de facebook.

Miercurea trecută, Andreea și Cosmin Ursăchescu se aflau împreună cu fiica lor într-o vacanță în Dubai. Alături de ei se aflau și mai multe familii de medici din România, împreună deplasându-se cu un microbuz, către un obiectiv turistic.

La un moment dat, un camion i-a izbit frontal, microbuzul fiind efectiv spulberat de pe drum și scos în afara carosabilului.

Soții Ursăchescu și alte persoane au fost grav rănite, însă fiica medicilor buzoieni a scăpat ca prin minune fără nicio vătămare.

De altfel, mai mulți adulți din microbuz au fost grav răniți în urma accidentului. Dr. Simona Dascălu, medic gastroenterolog la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, a fost în stare critică după ce a pierdut o cantitate mare de sânge, iar medicii au fost nevoiți să îi îndepărteze splina.

Potrivit presei din Dubai, momentul impactului ar fi găsit-o pe dr. Dascălu în picioare în microbuz, încercând să îi ofere ceva micuței.

Dr. Cosmin Ursăchescu pare să fi fost însă rănit cel mai serios. El a fost operat deja pentru o hemoragie craniană, iar în ultimele zile s-a aflat în comă.

Potrivit reprezentanților clinicii Angisan, soții Ursăchescu se află acum în stare stabilă, iar cu toții așteaptă întoarcerea lor acasă. Până în acel moment însă, toți pacienții programați la dr. Cosmin și Andreea Ursăchescu vor fi preluați de alți medici.

Iată postarea care a produs bucurie pe facebook:

„Dragii noștri, vă mulțumim pentru gândurile bune și rugăciunile transmise în aceste zile. Mulțumim Jeka și Consulatului General al României din Dubai și tuturor cunoștințelor și apropiaților pentru sprijinul oferit în această perioadă dificilă.
Toate aceste gânduri bune, rugăciunile și ajutorul au contat foarte mult pentru familia noastră, pentru întreaga noastră echipă afectată de cele întâmplate cu medicii și prietenii noștri Andreea și Cosmin Ursăchescu. Din păcate, da, este adevărat, aceștia au fost implicați într-un accident auto în afara țării, au parte de îngrijire de calitate și li se acordă toate serviciile medicale și atenția necesare recuperării lor. Familia, precum și întreaga echipă a clinicii, sunt alături de ei în această perioadă complicată.
Toate gândurile voastre bune au contat și contează și iată că astăzi, după zile întregi de incertitudine, vă putem anunța că Andreea și Cosmin Ursăchescu sunt acum în stare stabilă. Vă mulțumim că ne păstrați în gândurile și rugăciunile dumneavoastră.
Ne dorim ca momentul reîntoarcerii lor acasă să fie unul cât mai apropiat, însă momentan toate consultațiile și intervențiile programate în următoarea perioadă la Dr. Andreea Ursăchescu și Dr. Cosmin Ursăchescu în cadrul Spitalului Angi San sunt și vor fi reprogramate și redistribuite către ceilalți medici de specialitate din spital dar și către noi colaboratori specialiști din București ce s-au alăturat echipei noastre.
În timp ce colegii noștri se recuperează, vă asigurăm că activitatea spitalului Angi San continuă să funcționeze în mod normal. Echipa noastră din cadrul Spitalului Angi San este dedicată în continuare să ofere îngrijire de înaltă calitate și sprijin pacienților noștri.
Vă mulțumim pentru înțelegere și rămânem aproape de voi cu aceleași servicii medicale de excelență cu care v-am obișnuit.”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!