PoliticăȘtirile zilei

Clotilde Armand vine la Buzău să racoleze membri pentru partidul lui Nicușor Dan

Sâmbătă, consilierul local Clotilde Armand sosește la Hotel Pietroasa din Buzău, pentru a susține o conferință de presă alături de liderii USR (Uniunea Salvați România). Alături de franțuzoaică va fi prezent și vicepreședintele USR, Florin Grigorescu, responsabil extindere USR pentru zona Sud-Est, informează DC News.

Nicușor Dan a trecut repede de la ONG-ul Uniunea Salvați Bucureștiul la partidul politic Uniunea Salvați România. Atras de mirajul puterii, Nicușor Dan și-a mobilizat întregul staff pentru a racola membri și simpatizanți din întreaga țară, mai ales că alegerile parlamentare bat la ușă.

Fosta candidată a USB la funcția de primar al sectorului 1 va veni sâmbătă la Buzău, unde va încerca să reunească un număr cât mai mare de simpatizanți. Provocarea este una foarte mare pentru că, la alegerile din 2016, social-democrații de la Buzău au contabilizat 77 de primari din 87 posibili și s-au clasat pe locul I pe țară la scorul electoral obținut de organizațiile PSD. De altfel, de peste 20 de ani, alegerile sunt câștigate de PSD.

„Noi avem un sistem online prin care colectăm inițiativele din teritoriu. Este un sistem unde lumea se înscrie pe site și își manifestă interesul de a participa la proiectul nostru – USR. Apoi noi îi contactăm și îi învităm să se întâlnească. La primele ședințe participăm și noi, membrii USR. Am făcut o primă întâlnire cu simpatizanții din Buzău. Suntem într-o fază incipientă. O întâlnire nu este suficientă pentru a se lega echipa, dar vom continua să discutăm. Întrevederea de sâmbătă are triplu rol. În primul rând va avea loc o conferință de presă. Apoi am invitat și publicul din Buzău pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a vedea oamenii cu cine s-ar putea asocia. Al treilea lucru este să ne întâlnim și cu echipa deja formată.”, a transmis Florin Grigorescu pentru sursa citată.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button