Știrile zilei

Combinație mortală pe șoselele din Buzău

Viteză, neatenție și carosabil alunecos. Sunt cele trei „ingrediente” ale unei combinații mortale tot mai des întâlnite pe drumurile de la noi. Numai în weekend, două persoane și-au pierdut viața pe drumurile din Buzău, cauza principală fiind neatenția.

Primul accident mortal s-a înregistrat vineri seară pe DJ203H, în afara localității Buda. Un șofer de 22 de ani, din Dumitrești, a surprins și accidentat un bărbat de 50 de ani, din Toropălești, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă. În urma impactului, pietonul a decedat.

Sâmbătă, un alt bărbat avea să-și piardă viața, dar de data aceasta nu din propria culpă. Florin Voinea, un tânăr originar din Găvănești, se deplasa din direcția Săgeata înspre Buzău în momentul în care, în localitatea Vadu Pașii, o șoferiță de 40 de ani nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, izbindu motocicleta condusă de Florin.

În ciuda echipamentului pe care îl purta, tânărul de 26 de ani a fost grav rănit. El a fost preluat de ambulanță în stare gravă și dus de urgență la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde s-a stins câteva ore mai târziu.

De vină pentru accidentele rutiere produse este și starea carosabilului. Astăzi, meteorologii au emis noi avertizări nowcasting Cod galben de ploi şi polei în zone din Transilvania şi Crişana, respectiv de ceaţă în localităţi din patru judeţe situate în Muntenia şi Moldova.

Până la ora 10:00, în zone din judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău şi Călăraşi va persista ceaţa, iar vizibilitatea va fi redusă local sub 200 de metri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Cosmin…”in ciuda echipamentului pe care il purta”? Tu ai vazut ce echipament purta? Casca si jacheta de strada? Ala-i echipament? Da, echipament de plimbat pe jos! Hai sa fim putin realisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button