Sport

Competiții sportive în Buzău: „Crosul bobocilor”, joi, în Parcul Tineretului

Odată cu începerea anului școlar, au debutat și activitățile sportive realizate în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău. Pe agenda directorului Romeo Lungu figurează, în săptămâna 15—19.10.2015, următoarele activități:
1. În data de 15.10.2015, va avea loc competiţia sportivă „CROSUL BOBOCILOR ” faza judeteana. Competitia este organizată de ISJ Buzau si romeo DJST Buzau in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau si AJA Buzau. Competiţia va avea loc in Parcul Tineretului Buzau, incepand cu orele 10.00. Vor participa elevi de clasele a I-a, a V-a si a IX-a de la scolile si liceele din Judetul Buzau.
 2. În data de 16.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „SPORT SI SANATATE LA CHIOJDU ” faza judeteana-fotbal si handbal .Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala Chiojdu si   DJST Buzau. Competiţia va avea loc pe terenul de sport al Scolii Gimnaziale Chiojdu, incepand cu orele 10.00.
 3. În data de 17.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „SPORT SI SANATATE LA SATE ” faza judeteana-fotbal si handbal. Competitia este organizată de Primaria Magura si   DJST Buzau in parteneriat cu Scoala Gimnaziala Magura. Competiţia va avea loc pe terenul de sport din Comuna Magura, incepand cu orele 09.00.
 4. În data de 19.10.2015 , va avea loc competiţia sportivă „MEMORIALUL „ROMEO IAMANDI” ” faza judeteana-handbal. Competitia este organizată de AJH Buzau si   DJST Buzau in parteneriat cu Primaria Municipiului Buzau. Competiţia va avea loc la la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi „Buzau, incepand cu orele 09.00.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close