EducaţieȘtirile zilei

Conferință națională SuperTeach, organizată la Buzău

Asociația Super Teach, organizează sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 9.30, la sediul Consiliului Județean Buzău, o conferință cu tema: ”Educația: Control sau încredere?”. Primtre invitații de marcă se afla și preotul Mihail Milea, unul dintre cei mai îndrăgiți buzoieni.

Zeci de profesori și antreprenori de succes vor participa în week-end la o sesiune de dezbateri pe teme care vizează încrederea, ca mecanism care pune în mișcare toate celelalte aspecte ale procesului de învățare.

„Sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 9.30, vă așteptăm ÎN SALĂ sau ONLINE la Conferința SuperTeach Buzău cu tema ”Educația: Control sau încredere?”, ce se va desfășura la Consiliul Județean Buzău, bd. Nicolae Bălcescu nr. 48.
Vom discuta despre încredere ca mecanism care pune în mișcare toate celelalte aspecte ale procesului de învățare și despre importanța unui climat în care, predominând starea de bine, se crează relații de încredere reciprocă, iar elevii devin mai motivați să învețe.
Ca de fiecare dată, vor fi alături de noi, invitați valoroși și inspiraționali, precum: Domnica Petrovai – psiholog clinician pr. și psihoterapeut, Dan Ivașcu – preşedintele Cooperativei Agricole Unirea Gospodarilor Mihăileşti, Vasile Brașovanu – trainer pentru profesori și părinți, Victoria Gheorghe – profesor la Colegiul Național Pedagogic ”Spiru Haret” Buzău, Constantin Lomaca – profesor și membru fondator al Școliii Românești din Sydney, Angelina Rivera-Rocabado – profesor de limba franceză și limba engleză, Mihail Milea – preot la Parohia „Sfântul Sava” și fondatorul Fundației „Sfântul Sava de la Buzău”. De asemenea, vor fi alături de noi Dragoș Anastasiu – co-fondator SuperTeach și Carmen Neagu – lider al comunității SuperTeach Buzău, gazda evenimentului.
👉 Mai multe detalii despre agenda evenimentului, aici: https://www.superteach.ro/editii/buzau-2021/
👉 Bilete pentru OFFLINE, aici:
👉 Bilete pentru ONLINE, aici:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button