Știrile zilei

Consiliul Județean Buzău, din nou partener în cadrul proiectului „Măgura Art”

În ultima ședință a lunii martie, aleșii județeni au aprobat participarea Consiliului Județean Buzău în calitate de partener al Uniunii Artiștilor Plastici – Filiala Buzău în organizarea și desfășurarea în luna iulie 2024 a ediției a XII-a a Proiectului „Măgura Art”.

În ultimii ani, Consiliul Județean Buzău și-a asumat parteneriatul cu Uniunea Artiștilor Plastici – Filiala Buzău pentru asigurarea continuității Proiectului „Măgura Art”, care s-a bucurat de un real succes în rândul artiștilor și al iubitorilor de artă.

De-a lungul celor 11 ediții, „Măgura Art” a reunit artiști în special tineri, din România și Republica Moldova, care au încântat iubitorii de artă creațiile lor inedite și valoroase.

Ajuns anul acesta la cea de a XII-a ediție, proiectul își propune continuarea punerii în valoare a patrimoniului natural și cultural a județului Buzău, precum și a spiritualității plaiurilor buzoiene.

Anul acesta, Consiliul Județean Buzău va asigura cofinanțarea proiectului cu suma de 20.000 lei din bugetul propriu al Județului Buzău pe anul 2024, capitolul 67 – Cultură, recreere, religie.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button