AnunțuriȘtirile zilei

Consiliul Județean Buzău reprogramează ședința publică din data de 16 august

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU

ANUNȚ privind reprogramarea ședinței publice din data de 16 august 2023

Vă aducem la cunoștință că, din motive obiective, ședința publică a Consiliului Județean Buzău din data de 16 august 2023, ora 1000, se reprogramează pentru data de 17 august la aceeași oră, la sediul Consiliului Județean Buzău, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 48 – sala Dimitrie Filipescu, și cu aceeași ordine de zi, respectiv:

PROIECTE DE HOTĂRÂRE:

  • Proiect de hotărâre nr. 186/2023 pentru aprobarea rectificării a VII-a a bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2023;
  • Proiect de hotărâre nr. 187/2023 pentru aprobarea alocării de la Fondul de rezervă bugetară al Consiliului Județean Buzău a sumei de 1.000.000 lei Unității Administrativ-Teritoriale Comuna Mărăcineni cu titlu de ajutor pentru cheltuieli neeligibile în proiectul „Înființare sistem distribuție gaze naturale în satele Mărăcineni, Căpățânești și Potoceni aparținătoare comunei Mărăcineni, județul Buzău”;
  • Proiect de hotărâre nr. 188/2023 pentru aprobarea colaborării Unității Administrativ-Teritoriale Județul Buzău cu Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Buzău și Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Rm. Sărat în scopul susținerii serviciilor publice de transport local, delegate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău – Mărăcineni” și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ATRAS” Rm. Sărat.

PREȘEDINTE,

PETRE-EMANOIL NEAGU

SECRETARUL GENERAL AL JUDEȚULUI BUZĂU

MIHAI-LAURENȚIU GAVRILĂ

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button