ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Freddy Kemayo, Sebastian Cozmâncă și Florin „Rambo” Lambagiu vin să lupte la Buzău, în cadrul galei „Dynamite Fighting Show”

Consiliul Județean și Asociaţia „Federaţia Sporturilor de Contact” își dau mâna pentru a sprijini organizarea celei de-a cincisprezecea ediții a galei „Dynamite Fighting Show”, turneu de kickboxing organizat pe data de 24 iunie, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Marți, la sediul Consiliului Județean Buzău a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Petre Emanoil Neagu și de cunoscutul luptător de K1 Cătălin Moroșanu. Cei doi au anunțat că ediția a XV-a a Dynamite Fighting Show va fi una specială, cu trei main-eventuri și cu nume grele ale sportului de contact mondial. Printre numele sonore de pe afiș se numără cel al campionului francez Freddy Kemayo, al românului Sebastian Cozmâncă, sportiv neînvins din 2017, și ce al lui Florin „Rambo” Lambagiu. De asemenea, triplul campion mondial Bogdan Stoica va avea un super fight internațional

Deși încă nu a fost definitivată lista participanților, organizatorii anunță dueluri tari în competiția de la Buzău.

  • În premieră, un buzoian printre participanți.

În premieră – anunță organizatorii -, pe fight card se va afla și un buzoian. Este vorba despre Andrei Andreescu, sportiv de mare perspectivă, care a câștigat de curând Cupa Tellur.

Până la organizarea acestui eveniment, Cătălin Moroșanu se va implica în alte activități menite să promoveze imaginea județului Buzău și să-i apropie pe copii de sport. În primul rând, este vorba despre o campanile anti-bullying, la care va participa și Cătălin Moroșanu. Fostul sportiv va avea întâlniri cu elevii mai multor școli din județ, cărora le va explica ce trebuie să facă pentru a evita sau a aplana un conflict.

Vom avea campanie anti bullying în trei licee din județul Buzău:

30.05.2022- ora 12.00- Liceul Teoretic « Radu Vlădescu» Pătârlagele

31.05.2022- ora 10.00- Liceul Teoretic Pogoanele

31.05.2022- ora 14.00- Liceul cu Program Sportiv «Iolanda Balaș Soter“ Buzau”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Buzău.

Maximum 2.500 de spectatori vor participa la gala „Dynamite Fighting Show”, organizatorii urmând să anunțe, în perioada următoare, cât vor costa și de unde se pot achiziționa biletele.

𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒕𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒍𝒖𝒎𝒊𝒊, 𝒑𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒖𝒓𝒊𝒔𝒕𝒊𝒄𝒂 𝒔𝒊 𝒄𝒂𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒊 𝒂𝒏𝒕𝒊-𝒃𝒖𝒍𝒍𝒚𝒊𝒏𝒈 – cele 3 elemente de bază ale 𝑮𝒂𝒍𝒆𝒊 𝑫𝒚𝒏𝒂𝒎𝒊𝒕𝒆 𝑭𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒉𝒐𝒘, ce va avea loc la 𝑩𝒖𝒛𝒂𝒖 𝒑𝒆 24 𝒊𝒖𝒏𝒊𝒆.
Consiliul Județean Buzău este coorganizator al acesteia, un eveniment sportiv inedit, cu participare națională și internațională, prin care se promovează kickboxing-ul.
Sportul înseamnă disciplină, respect, performanță, fiind totodată și o modalitate de promovare turistică. Această gală reprezintă o oportunitate de promovare a unor zone turistice din județul Buzău, dar are și o importantă componentă educațională.
Cătălin Moroșanu este cel care va merge pe 30 și 31 mai în 3 licee buzoiene (Pătârlagele, Pogoanele și Liceul cu Program Sportiv Buzău) pentru a desfășura o campanie anti-bullying, ce are ca scop limitarea atitudinii negative între adolescenți și îmbunătățirea comportamentelor acestora.” este mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Buzău, prin intermediul paginii de Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: