PoliticăȘtirile zilei

Contre Ciolacu-Oprișan! | De la ce a pornit totul

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, că a existat un schimb de replici între el Marian Oprișan în cadrul ședinței Comitetului Executiv al partidului. Totul ar fi pornit de la faptul că liderul de PSD Vrancea ar avea o oarecare invidie pe județul Buzău din cauza scorului electoral mai bun.

Cred că domnul Oprișan are un pic de invidie pe județul Buzău, pentru că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului și i-am promis că în continuare vom avea același scor mult mai mare decât al dânsului. A fost o dispută între mine și domnul Oprișan. I-am spus că mă tot invocă pentru că are această invidie personală. Să stea liniștit că nu plec și o să am un scor mult mai bun decât dânsul.”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Conform știripsurse.ro, liderul PSD Buzău a precizat că nu va vota niciodată o moțiune de cenzură împotriva propriului partid:

Sub nicio formă eu nu o să votez niciodată o moțiune de cenzură împotriva partidului.”, a adăugat Ciolacu.

Astăzi, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora în ședința Comitetului Executiv de luni a existat o dispută între Marian Oprișan, Mihai Tudose și Marcel Ciolacu. Potrivit acestora, Marian Oprișan i-ar fi criticat pe cei care au decis să nu îl mai susțintă pe Liviu Dragnea.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: