Educaţie

Controale ale IȘJ, în școlile din Buzău

Potrivit unei informări a Inspectoratului Școlar Județean Buzău, prezența elevilor la ore va fi monitorizată  în perioada 29.01-02.02.2024.

În documentul publicat pe site este menționată și „sesizarea cazurilor de absenteism ridicat către serviciile publice de asistență socială și colaborarea cu acestea în vederea reintegrării elevilor la cursuri”:

 „Monitorizarea prezenței elevilor şi luarea măsurilor pentru prevenirea și diminuarea absenteismului, inclusiv prin introducerea unui sistem de monitorizare a prezenței la şcoală a elevilor şi de informare permanentă a familiilor acestora. Sesizarea cazurilor de absenteism ridicat către serviciile publice de asistență socială și colaborarea cu acestea în vederea reintegrării elevilor la cursuri.”

Foto: isjbuzau.ro

Un alt aspect vizat de contoale se referă la simulările naționale pentru Evaluarea Națională și BAC 2024: „Monitorizarea modului de pregătire a unităților de învăţământ de către conducerea unităților şcolare în vederea desfăşurării simulării naționale a examenelor naționale (Evaluare Națională pentru elevii clasei a VIII-a, Examenul National de Bacalaureat)”, precizează ISJ Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Întreb pentru un prieten, școala mai facem? Ca de hârtii e plina arhiva. Atât știm sa facem hârtii. Apropo Isj sa mai și îndrume nu sa consemneze ca nu ai nu știu ce aberație de hârtie. Aveți grija ca în februarie la final mai e una și în martie încă una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button