EducaţieȘtirile zilei

Copiii cu vârste între 9 și 12 ani, invitați să le scrie personajelor lui Creangă

Copiii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani sunt invitați de Muzeul Național al Literaturii Române să se înscrie la un concurs în care ei trebuie să adreseze o scrisoare unui dintre personajele din poveștile lui Ion Creangă.

„Alege unul dintre personajele create de povestitorul Ion Creangă și trimite-i o scrisoare pe adresa muzeului: Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, pe WhatsApp (0736.598.451) sau pe e-mail la [email protected].” este îndemnul reprezentanților instituției de cultură. Scrisorile se pot trimite până pe 12 februarie 2022. Selectarea scrisorilor câștigătoare se va face în perioada: 14 – 28 februarie 2022, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 1 martie 2022.

Scrisorile vor fi publicate pe site-ul Muzeului Național al Literaturii Române, iar câștigătorii vor primi în dar un gadget, un pachet de cărți și suvenire.

Proiectul este realizat de muzeografii Secției Programe și Secția Patrimoniu din cadrul Muzeului Național al Literaturii Române.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button