Știrile zilei

Cosmin, militarul care a sărit de la etaj pentru a-și salva familia din flăcări

Și-a salvat fiica și soția dintr-un incendiu devastator, dar a rămas acum împreună cu familia sub cerul liber. De pe un pat de spital, cu piciorul făcut praf în urma săriturii de la etaj, caporalul Cosmin Popescu privește la dezastrul rămas în urmă. Acasă nu i-a mai rămas nimic, dar în suflet are totul: iubirea față de cei dragi, credința și nădejdea că Dumnezeu nu îi va lăsa familia la greu.

Necazul familiei Popescu a început ieri dimineață, atunci când Cosmin a fost trezit din somn de un fum dens care îi inundase locuința. Curând, casa de pe strada Ion Glogojanu din Buzău, în care locuiau Cosmin, soția și fiica sa, avea să ardă ca o torță.

Fiica în vârstă de 7 ani a celor doi dormea tot la etaj, într-o cameră alăturată. Blocați la etaj, cu parterul cuprins de flăcări, cei trei căutau o cale de ieșire.

Cosmin avea să găsească rapid o soluție. Caporalul a evaluat situația și a înțeles că singura cale este ca el să sară de la etaj și să pună o scară pe care să coboare fiica și soția sa. Ceea ce a și făcut, cu prețul unei fracturi la picior.

Viața ne arată deseori că nu toți eroii poartă pelerină. Acum, unul dintre ei are nevoie de ajutorul nostru.

Cosmin și familia lui au acum însă nevoie de ajutor, căci acasă nu le-a mai rămas nimic. Ca de fiecare dată, colegii din Armata României s-au mobilizat exemplar și au inițiat o campanie de strângere de fonduri:

„Caporalul Popescu Cosmin încadrat la Batalionul 47 Comunicații și Informatică se află în necaz după ce în dimineața zilei de 30 mai, orele 06.30, un incendiu i-a distrus casa în întregime aflată pe strada General Ion Glogojanu din municipiul Buzău. Militarul a suferit și o fractură la picior după ce a sărit de la etajul locuinței, salvând pe fetița sa în vârstă de 7 ani.

Orice ajutor material este binevenit pentru ca acesta să poată să își repare căminul.

Nume Titular: COSMIN POPESCU

IBAN: RO73BTRL01001201305366XX

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22” este mesajul colegilor lui Cosmin (foto).

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button