Știrile zilei

Ei sunt tinerii morți azi-noapte, în accidentul de la Pogoanele

Durere fără margini, în familiile a doi tineri din localitatea buzoiană Scutelnici. Cristi D.(34 de ani) și Marian I. (22 de ani) și-au găsit sfârșitul azi-noapte pe un drum județean din Buzău, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat din cauza vitezei.

Cristian avea 34 de ani și era căsătorit cu o tânără din județul Ialomița. Deși avea domiciliul în județul vecin, bărbatul locuia în Scutelnici, unde își creștea cei patru copii.

Azi-noapte, el a ieșit la plimbare cu mașina unui prieten, Marian, în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate. Cel din urmă se întorsese din Regatul Unit, iar ziua de ieri fusese prima de „libertate” de la ieșirea din izolare. Nici Cristi, nici Marian nu avea permis de conducere, dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi să petreacă o noapte scăldată în alcool, după care să ia mașina și să pornească într-o goană nebună.

Bolidul Audi îi aparținea lui Marian.

Marian ar fi fost cel care ar fi condus bolidul Audi. Într-o curbă de pe DJ 203 I(Pogoanele-Scutelnici), mașina a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe câmp. Salvatorii au găsit la fața locului un morman de fiare, iar pe cei doi tineri aruncați pe câmp, dezbrăcați și desfigurați. Se presupune că au murit pe loc, neavând timp să realizeze ce se întâmplă.

Cei doi circulau cu viteză amețitoare și nu purtau centura de siguranță. Acul kilometrajului a rămas blocat la 210 km/oră. O viteză la care oricine s-ar fi aflat în mașină ar fi sfârșit inevitabil în sacul pentru cadavre.

„Nu-ți mai dădeai seama că aia a fost o mașină.” – localnic

O întreagă comunitate îi plânge acum pe cei doi prieteni buni. Marian se întorsese din Anglia cu gândul să obțină permisul de conducere, însă n-a mai apucat.

Cinci copii au rămas fără tată.

Prietenul său, Cristian, avea patru copii cu actuala soție și unul din prima căsătorie. Bărbatul lucrase și el în străinătate, iar acum revenise în țară și își căuta un loc de muncă.

Poliția a deschis dosar penal și continuă cercetările. Familiile tinerilor se pregătesc acum de înmormântare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button