EducaţieȘtirile zilei

Cum au fost întâmpinați în prima zi preșcolarii a două grădinițe din Buzău

Primii pași în lumea minunată a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 și a Grădiniței cu Program Normal Piticot Buzău.

Atmosfera caldă și prietenoasă a grădiniței i-a ajutat să depășească emoțiile inițiale și să se simtă ca acasă în această nouă aventură educativă.


În prima zi de grădiniță, pentru mulți copii și părinți, această experiență este un eveniment cu adevărat special. Cu zâmbete, nerăbdare și inimile pline de emoție, Floricelele, Fluturașii, Albinuțele, Buburuzele, Ciupercuțele, Ștrumfii și Piticii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Buzău și Grădinița cu Program Normal “PITICOT” Buzău au pornit într-o călătorie plină de descoperiri și aventuri în lumea minunată a copilăriei. Atmosfera din grădiniță a fost plină de bucurie, joacă și entuziasm.

Marea surpriză, care a adus zâmbete pe chipurile copiilor a fost prezența prietenilor noștri, mascotele Mickey Mouse și Minnie Mouse. Aceste personaje adorate, din lumea desenelor animate au făcut ca prima zi de grădiniță să fie cu adevărat memorabilă. Copiii au fost întâmpinați cu brațele deschise de aceste mascote îndrăgite, iar bucuria din ochii lor a fost cu greu de descris în cuvinte. Micuții au avut ocazia să se alăture mascotelor la o sesiune de foto, dans și cântec. Cu pași timizi și mișcări adorabile, s-au prins în joc și au făcut cunoștință cu personajele din desenele lor preferate. Atmosfera plină de veselie a adus imediat la viață grădinița, iar micuții au uitat rapid de emoțiile primei zile.

În sălile de grupă, educatoarele au creat un mediu prietenos și plin de culoare, perfect adaptat pentru a încuraja explorarea și învățarea. Copiii au descoperit jucării noi, cărți interesante și materiale creative care i-au captivat imediat. Cu zâmbetul pe buze, acești mici cercetători au început să exploreze, să-și facă noi prieteni și să se apropie unul de altul. Atmosfera caldă și prietenoasă a grădiniței i-a ajutat să depășească emoțiile inițiale și să se simtă ca acasă în această nouă aventură educativă.

Un alt moment important al zilei a fost cunoașterea și revederea dintre părinți și cadrele didactice, sperându-se la o comunicare deschisă și sinceră care va crea un parteneriat solid între grădiniță și familie. Atmosfera caldă și prietenoasă a grădiniței i-a ajutat să depășească emoțiile și să se simtă ca acasă în această nouă aventură.

Această zi de început în grădiniță reprezintă doar începutul unei călătorii lungi și pline de satisfacții pentru acești copii, iar amintirile din prima zi sperăm să rămână în sufletele lor pentru totdeauna, marcând un moment special din viața lor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!