Anunțuri

Curs acreditat de make-up, în Buzău

Nu rataţi noua sesiune a cursului de Make-up basic deluxe, desfãşurat în Buzãu, curs susţinut de formatorul Adrian Ţigmeanu, MakeUp artist în cadrul Profesional New Consult, ambasador în România al brand-ului Affect Cosmetics, trainer atestat cu activitate intensã de peste 8 ani în domeniul beauty, atât în cadrul salonului propriu dar şi în cadrul firmei Profesional New Consult, unde a susţinut cursuri pentru cei care doresc sã se iniţieze în tainele machiajului, cãrora le-a insuflat tehnicile moderne de lucru, cele mai noi tendinţe în domeniu, precum şi pasiunea pentru makeup si pentru frumos.

  • PROMOTIE DE #MARTISOR! IN PERIOADA DE 01 – 08 MARTIE POTI BENEFICIA DE 10% REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE SI 5% REDUCERE

Machiajul de zi, machiajul de seara, machiajul de ocazie, smokey eyes, aplicare corect gene bandã, noţiuni de îmbinare corectã culori, intrumentarul de lucru, sunt doar câteva dintre temele cursului, ce are un preţ accesibil fiind dedicat atât celor care doresc sã urmeze o carierã în domeniu dar şi persoanelor care doresc sã se ocupe personal de aspectul zilnic într-o manierã profesionalã.

Cursul este acreditat şi se desfãşoarã în sãlile de curs moderne, puse la dispoziţie de firma organizatoare, situate în Buzãu, pentru sesiunea urmãtoare, locurile fiind limitate, aşadar cei care doresc sã cunoascã mai multe despre tehnicile realizãrii unui machiaj perfect trebuie sã se grãbeascã pentru a prinde un loc.

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri mari acordate cursanţilor firmei noastre la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm.

De reţinut !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţarâ cât şi în strãinãtate. ULTIMUL LOC RAMAS PENTRU O NOUA SESIUNE DE CURS !!!

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email : buzã[email protected] sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult, Buzãu la urmãtoarele date de contact:

telefon contact :  0765.190.000, 0784.333.777

SEDIU  : Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Unghii ;

Curs Aplicare Gene ;

Curs Machiaj, MakeUp ;

Curs Frizer .

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button