Cursuri de formare profesională

Un nou curs acreditat, în Buzău

CURS ACREDITAT – OPERATOR INTRODUCERE, PRELUCRARE SI VALIDARE DATE IN BUZAU! – www.profesionalnewconsult.ro – REDUCERI LAST MINUTE!

Pentru toţi cei care doresc sã cunoascã sau sã îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei ce doresc sã obţinã acreditarea necesarã pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu, cursul de operator prelucrare şi validare date.

Cursul de Operator prelucrare şi validare date este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Cursul asigurã cunoştinţele necesare pentru introducere şi validare date pe suport electronic, gestionare suporţi electronici de date, asigurarea conformitãţii datelor introduse cu documentele primare, salvarea periodic a datelor introduse, restaurarea datelor salvate, pãstrarea copiilor de siguranţã ale datelor salvate pe suport electronic.

De asemenea, în cadrul cursului veţi realiza familiarizarea cu elementele de baza ale noilor tehnologii informationale si de comunicare, initierea în utilizarea calculatorului. Editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentari multimediale, procesarea datelor în retele (Intranet, Internet).

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

Email : [email protected]

Contact : 0759.399.441 sau 0784.333.777 sau la sediul firmei din : STRADA SPIRU HARET,

Adiacent Bloc 1.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Tehnician Electronist;

Curs Operator Maşini Comandã Numericã ;

Curs Fotografie ;


Sursa: Biroul de comunicare al S.C. Profesional New Consult

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button