PoliticăȘtirile zilei

Cutremur pe scena politică buzoiană | Conducerea PNL și-ar fi dat demisia

În fruntea organizației județene ar fi fost numit fostul deputat Adrian Mocanu.

Cutremur pe scena politică buzoiană, după ce deputatul Gabriel Avrămescu și senatorul Vlad Pufu și-ar fi dat demisia din fruntea organizației județene a PNL Buzău.

Potrivit unor informații de ultim moment, la această oră este în desfășurare o ședință a Biroului Permanent Național al PNL, în cadrul căreia parlamentarii liberali de Buzău, respectiv deputatul Gabriel Avrămescu și senatorul Vlad Pufu, demisionează.

Amândoi dețineau funcțiile de conducere în cadrul organizației: Avrămescu (foto stânga) era președintele organizației județene, iar Pufu, prim-vicepreședinte la județ și președinte al organizației municipale a PNL Buzău.

  • Demisionat sau demis?

Deputatul Gabriel Avrămescu a afirmat că nu a fost demis, ci că a ales să plece de bunăvoie de la conducerea organizației, Totuși, gestul i-ar fi fost cerut de conducerea centrală a PNL, la solicitarea PMP.

Este un proiect la nivel național, de coagulare a forțelor de dreapta în jurul PNL. Am făcut acest pas pentru binele partidului.”, a declarat Avrămescu pentru OPINIA.

Se pare că fostul deputat Adrian Mocanu a fost numit în funcția de președinte interimar al PNL Buzău. Numele său era vehiculat de mai mult timp, Mocanu încercând în alte câteva rânduri să preia conducerea organizației PNL.

Adrian Mocanu nu a putut fi contactat telefonic și nici nu a răspuns solicitării noastre privind confirmarea sau infirmarea știrii apărute pe surse.

Vom reveni cu amănunte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button