AnunțuriEconomie&BusinessȘtirile zilei

Dacă dorești să realizezi un venit suplimentar

Vrei să realizezi un venit suplimentar sau să începi o nouă carieră? Participă la cursul de Masaj organizat în Buzău şi aceste deziderate pot deveni realitate!

Masajul reprezinta sanatate pentru corp si minte, de aceea tot mai multa lume apeleaza la serviciile maseurilor facand din acest lucru o practica curenta. Stresul cotidian, oboseala, efortul, agitaţia îşi spun cuvântul întotdeauna asupra corpului uman, de aceea oamenii cautã permanent metode de relaxare, cea mai eficientã fiind desigur, masajul. Tocmai de aceea, tot mai multe persoane doresc sã se specializeze pentru a oferi în mod profesional aceastã tehnicã a relaxãrii, soluţia fiind parcurgerea unui curs specializat, acreditat, susţinut de formatori specialişti în sãli moderne, ce oferã toate materialele şi spaţiile necesare studiului, cum este cel oferit de Profesional New Consult.

Pentru urmãtoarea sesiune de curs, locurile sunt limitate, motiv pentru care trebuie sã vã grãbiţi pentru a ocupa un loc în cadrul acestei sesiuni de curs. Mai mult, in aceasta perioada beneficiati de reduceri semnificative si de alte surprize, detalii regasiti pe site-ul  https://www.profesionalnewconsult.ro/concursuri/ .

Foarte solicitatã pe piaţa muncii de astãzi, meseria de maseur poate fi practicatã atât individual la domiciliul propriu pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine, dar mai ales poate fi practicatã în saloane de specialitate, sãli de fitness, hoteluri de lux, resort-uri ce oferã servicii de tratament şi spa clienţilor acestora, centre de întreţinere si in saloane de infrumuseţare. Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat fac din cursul de Masaj – Tehnician Maseur oferit de Profesional New Consult, un curs de referinţã pe piaţa din domeniu.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email : buzã[email protected] sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult, Buzãu la urmãtoarele coordonate:

telefon contact :  0765.190.000, 0784.333.777

adresa : Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Unghii ;

Curs Aplicare Gene ;

Curs Machiaj, MakeUp ;

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close