Administrație

Dacă îți dorești o carieră în MAI, trebuie să citești asta

Ministerul Afacerilor Interne organizează, în premieră, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018,  la școlile de agenți și subofițeri. Din cele 2.880 locuri scoase la concurs, 300 sunt alocate Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

Astfel, tinerii care doresc să urmeze o carieră militară pot deveni viitorii pompieri salvatori, prin grija dascălilor de prestigiu ai unității de învățământ aflată în subordinea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Beneficiarii unui sistem de învățământ la cele mai înalte standarde, de condiții optime pentru servirea mesei, odihnă și studiu, doritorii pot depune cererile de înscriere, până la data de 05 decembrie a.c., la sediile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din localitățile de domiciliu, pentru cele 275 de posturi de subofițeri de pompieri şi protecţie civilă și 25 de posturi de maiștri militari auto.

  • Din totalul locurilor alocate viitorilor subofițeri de pompieri și protecție civilă, candidaților de etnie romă le sunt alocate două locuri în cadrul școlii.

Recrutarea candidaților de pe raza județului Buzău se va realiza, la sediul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţã  „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzãu din municipiul Buzău, str. Bistriţei nr. 51, în fiecare zi  de luni-vineri  între orele 09:00-16:00, prin intermediul structurii de resurse umane, unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor, inclusiv actele care să ateste studiile solicitate.

Concursul de admitere va avea loc în intervalul 13 – 21 ianuarie 2018, perioadă în care candidații vor parcurge contravizita medicala, probele sportive și testul scris pentru  verificarea cunoștințelor.

    Anunțul de concurs și alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro, site-ul www.isubuzau.ro, respectiv pagina Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești  – www.scoaladepompieri. Ro, precum şi la sediul inspectoratului la Serviciul Resurse Umane  sau la telefoanele 0238 721 301, 0238 724 089 şi 0238 724 059 interior  27 114 /27118.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: