Politică

Dan Diaconescu a blocat circulația în centrul Buzăului cu faimosul „DD-Mobil”

Zeci de curioși și simpatizanți ai Partidului Poporului s-au strâns marți după amiază în Piața Daciei pentru a-l aștepta pe Dan P1140517Diaconescu, recent sosit de la Vatican pentru a-și începe campania electorală.

În jurul orei 17:00, un Mercedes decapotabil și-a făcut apariția pe Aleea Trandafirilor din Buzău, îndreptându-se apoi spre platoul din Piața Daciei. Aici, Diaconescu și-a parcat DD- Mobilul fix în drum, îngreunând circulația mașinilor ce se îmbulzeau să ajungă la destinație, la oră de vârf.

  • Trafic îngreunat pentru aproape 30 de minute.

Mulțimea de curioși adunată în jurul DD-Mobilului a făcut ca traficul să se desfășoare cu dificultate în centrul municipiului. Preț de jumătate de oră, Diaconescu a vorbit buzoienilor despre necesitatea unei guvernări PP-DD, fără nicio legătură cu alegerile europarlamentare.

Deși anunțase că va face o baie de mulțime, Diaconescu a preferat să rămână în mașină, de unde a declamat, asemenea unui papă, o serie de indicații adresate alegătorilor săi: „Pe 25 mai, cifra 15 este cu noroc! La poziția 15 pe buletinul de vot veți găsi o căsuță în care este scris numele meu. Vă rog să votați PP-DD!” a precizat candidatul la europarlamentare.P1140504

Dan Diaconescu a acuzat actuala putere de lipsă de responsabilitate în actul de guvernare și cheltuirea iresponsabilă a banului public. El a mai făcut referire și la o propunere venită din partea președintelui Băsescu, în vederea realizării unei alianțe electorale pentru alegerile europene.

  • Fondatorul  PP-DD a venit la Buzău însoțit de Simona Man, actuala șefă a partidului, de deputatul Liliana Mincă și de scriitorul Florin Condurățean.

De aici, Diaconescu și staful său au plecat către localitățile Poșta Câlnău, Valea Râmnicului și Râmnicu Sărat.

 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close