Administrație

De astăzi, Buzăul are un nou prefect. Gabriel Baltă a fost demis aseară de premierul Ponta

În şedinţa de astăzi, Guvernul va numi un alt prefect în judeţul Buzău. Este anunțul făcut aseară de Victor Ponta, care s-a declarat nemulțumit de modul în care prefectul Baltă a gestionat situația localităților buzoiene izolate.baltahdhdhd

„Vreau ca şi în teritoriu toată lumea să îşi facă datoria şi vreau mai multă competenţă. Pe cei care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor îi înlocuim. La Buzău înţeleg că lucrurile nu au mers bine şi, la propunerea ministrului de Interne (post ocupat în prezent, ca interimar, de Gabriel Oprea – n.r.), mâine o să numim un alt prefect la Buzău, capabil să facă faţă la aceste încercări. E valabil pentru toţi ceilalţi reprezentanţi ai Ministerului de Interne şi ai Guvernului”, a spus Ponta, prezent, marţi seara, la Ministerul de Interne.

Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că la Buzău a fost trimis secretarul de stat din Ministerul Administraţiei,  Iulian Matache, care va sprijini coordonarea şi „se va asigura că tot ceea ce a fost stabilt ca mod de acţiune, să se şi întâmple.

Prezent ieri la Buzău, vicepremierul Liviu Dragnea a criticat modul în care autorităţile buzoiene au gestionat situaţia în localităţile izolate de zăpadă şi, întrebat dacă va lua măsuri împotriva prefectului Gabriel Baltă, a spus că se gândeşte „la mai multe măsuri”, dar nu crede că „este bine să le ia acum”.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close