Administrație Știrile zilei

De ce i-au scris reprezentanții MAE primarului Constantin Toma

Calea Eroilor din Buzău continuă să rămână un punct de interes național și la mai bine de o lună de la darea ei în folosință. De curând, Ministerul Afacerilor Externe a scris Primăriei Buzău, ca urmare a impactului deosebit pe care l-a avut marele eveniment din jurul Zilei Eroilor, de pe 18 mai 2018.

Mai exact, reprezentanții MAE și-au exprimat intenția de a promova expoziția fotografică în aer liber de la Buzău în cadrul tuturor misiunilor diplomatice desfășurate în afara granițelor. Oficialii Ministerului de Afaceri Externe sunt interesați de varianta digitală a fotografiilor, pe care vor să le imprime la o scară mai mică și să le expună în cadrul evenimentelor pe care le desfășoară în afara României.

[highlight]„Am răspuns cu bucurie propunerii Ministerului Afacerilor Externe. Este un lucru benefic, ce va ajuta în mod sigur la creșterea prestigiului Buzăului. Oamenii vorbesc tot mai mult despre orașul nostru, iar asta nu poate decât să ne bucure.”[/highlight], a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Expoziţia stradală de la Buzău se întinde pe 642 de metri din stradă şi este permanentă. Iluminată pe timp de noapte cu o instalaţie specială, ce pune în valoare fotografiile istorice, expoziția formată din 144 de panouri atrage atenţia tuturor celor care tranzitează Buzăul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.