Știrile zilei

De ce nu au apă de azi-dimineață buzoienii din cartierul Dorobanți

[box type=”info” ]UPDATE: Alimentarea cu apă la blocurile din zona afectată a fost reluată. [/box]

O defecțiune la sistemul aferent punctului termic PT 27 îi ține de azi-dimineață fără apă pe buzoienii din cartierul Dorobanți II. Pentru că nu știau ce se întâmplă, oamenii au cerut lămuriri de la presă. 

Avaria s-a produs azi-dimineață, în jurul orei 10:00. Locatarii blocurilor arondate mai multor puncte termice care țin de PT 27 s-au trezit cu robinetele secate și au început să sune în dispeceratul Companiei de Apă pentru explicații.

Un anunț a apărut la scurt timp și pe site-ul instituției, ai cărei reprezentanți au precizat motivele pentru care a fost necesară sistarea alimentării cu apă:

[highlight]„Serviciul de alimentare cu apa a fost sistat miercuri, 11.07.2018, in intervalul orar 12:30-18:00, pe str. Primaverii, str. Garlasi si la blocurile arondate la PT5, PT4 si PT24 – Dorobanti 2 din municipiul Buzau. Sistarea este necesara pentru remedierea unei avarii la sistemul de alimentare aferent PT27. La reluarea furnizarii serviciului, este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate.”[/highlight], se arată în anunțul postat pe site.

De obicei, Compania de Apă anunța, prin intermediul unor site-uri de știri locale, zilele în care aveau loc sistări ale alimentării cu apă. Astăzi, însă, fiind vorba despre un eveniment neprogramat, anunțul nu a mai apărut în presă.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */